Fjäderlätt..


Den här vackra bordslampan har jag klickat hem från nätet i dag!!
Hur läcker som helst om du frågar mig!!Bild lånad från nätet.

Ska också hämta ett nytt soffbord från MIO i morgon, ett vitt högblankt ellipsformat bord. Frågan är bara vilken höjd jag ska välja till benen??? 39cm eller 49??

Det lägre är snyggast tycker jag men det högre mer praktiskt. 
Men vilken höjd passar bäst till soffan vi har nu??
I morgon måste jag veta, så jag får rätt med mig hem. Får man ta med båda månntro och prova sig fram??

Får allt fundera och mäta lite mer.

Kram♥ på Er!!

Julafton Pics...
God Fortsättning!

Jaha, då är julen över för den här gången. Mysigt och "gott" har det varit.

Synd om min lilla ♥mamma bara.... som snubblade på ett "stolsben" när hon skulle lägga på sin andra portion julmat föll omkull och bröt ett ben i handleden :((

Tänk att det går så fort ändå, nu längtar jag redan efter att ta bort allt det röda och att få det rent och blankt, krispigt vitt igen.
Kanske kastar jag ut det juliga redan i morgon i alla fall granen som barrat sen vi tog in den. Stjärnorna i köksfönsret däremot får vara kvar ett tag till, de lyser upp så fint.Är ledig några dagar till och det känns bra, få ta det lugnt och bara va...ska bli gott med något annat än julmat också undrar vad jag ska laga till för nåt gott ikväll??


Kram, kram!

En morgon när jag vakna...

...var hela världen vit!!


Och det var igår morse (bilden är tagen från mitt sovrumsfönster)


Idag är det ännu mer snö ute, då det snöat hela natten och halva dan idag. Det är såå vackert, riktigt julaftonsväder hoppas bara snön stannar kvar till helgen.

Annars är det "full rulle" här om dagarna... arbete, julklappshandling diverse annat julstök och som grädde på moset en ilande smärta i rygg och skinka som strålar längs med benet ända ner i hälen!!! ( ischias tror jag det är??)
Skall i alla fall äta IPREN tre gånger om dagen i tio dagar som en första åtgärd för att försöka häva inflammationen, tyckte skötetrskan på vårdcentralen. Hoppas det hjälper!!
I år firar vi jul här hemma. Var firar ni??
Mamma, pappa och svärmor kommer hit och Ida♥  kommer hem från Örebro.


Ida♥...


Danne♥...


pappa♥ och mamma♥....


min svärmor Siw♥....


..och Lars♥ och jag... ska hälsa TOMTEN välkommen på lördag
.


Kramar!

Förberedelser


julafton förra året....


Julgran och julköttbullar check √

Vilken mysig lördagseftermiddag det blev, med julmusik på högsta volym rullandes det köttbullar för fulla muggar här i dag.

Tidigare på förmiddan köpte jag också några julklappar och en liten söt julgran....så nu är jag en liten bit på väg med julförberedelserna, det känns skönt då jag jobbar in i det sista.


Kram och God natt!God morgon sköna lördag!Sitter vid frukostbordet med en stor kopp nybryggt te, rostat bröd med ost och Grannäsets krusbärsmarmelad. Ingen LCHF frukost precis men gott.

Huset är nästan färdigstädat och rådjurssadeln ligger på tining, en flaska rött och annat gott inhandlades igår... ingen sån stress alltså utan en skön start på dagen helt enkelt! ♥

Nu får vi se vad resten av lördagen har att erbjuda!

kram

RSS 2.0