Vi flyttar in...Var det sista varma sommardagen i dag måntro??

Vi har tagit det säkra före det osäkra och flyttat in på den inglasade delen av altanen, loungesoffan och jag. Lite trångt men mysigt blev det.
Här kan vi sitta många mörka septemberkvällar framöver...
 lördagsgodis som intogs tidigare i dag!Hallå där!!
Vilken hetta denna lördag bjudit på, rena medelhavsvärmen!!
Har inte gjort något särskilt denna varma dag mer än att promenerat med vovven, fixat lite på altanen och bjudit man och son på lite "hämtmat".
 
Maken åkte till jobbet för flera timmar sen, och jag har pysslat med ett projekt som jag ska visa bilder på vid ett senare tillfälle. Få se bara när det blir klart..?

Kan föresten visa en liten sneakpeak på makens projekt (som inte heller är riktigt färdigt än), men som kommer att bli riktigt bra när det är klart ... ett nytt staket och tak till vår balkong. En mörk bild men ni kan ändå se på ett ungefär hur det kommer att se ut.
Klockan är över midnatt och jag börjar bli riktigt trött, så det är nog dax att säga God Natt!

Kram!

Schysst lillebror


..Dottern här i huset till sin lillebror: -Har du lust att köpa en flaska rosé till mig när du ändå ska ner på stan??
  
-Kan ja väl! Det här är vad han kom hem med, en rosa champagne för 380 kr till en mycket nöjd dotter.


Roligt och kul att få bjuda (och impa på) syrran som för tillfället är en ganska så "fattig" student.Hade trott att denna helg skulle innehålla sol och bad och att vi skulle ha gjort en båtutflykt men så blev det inte.
Blev en tur till Kupolen i Borlänge i stället och lite shopping, några solklänningar, toppar och ett par piratbyxor till Turkietveckan. Det fanns inte mycket att välja på då det mesta var urplockat, men det vi hittade var å andra sidan superbilligt!För övrigt är jag galet trött på små bruna fruktflugor som sitter överallt i köket, på frukten, i vasken, på kaklet och som verkar föröka sig otroligt snabbt.
För några dagar sen fanns inte en enda och nu massor!!. Fick rådet på Fb nyss att man kunde dammsuga bort dem, ska strax prova. Bara de inte sitter och mumsar på allt "skräp" i dammsugarpåsen sen och blir ännu fler... hujeda mig.


EN RIKTIGT LÄSKIG TYP!!

(bild lånad från nätet)

Kram!

Länge sen...

...det hände nåt nytt här på bloggen.
 
Är redan inne på min tredje arbetsvecka så sommarsemestern känns lite avlägsen nu.
Tur att det väntar en utlandsvecka på mig lite längre fram i september. Skönt att ha den att se fram emot!!

Jag som är ett riktigt Greklandfan och har rest dit både en och två gånger om året ska nu prova Turkiet för första gången, har hört så mycket positivt om det så nu vill jag dit och bilda mig en egen uppfattning.

Här sitter vi som oftast när vi kommer hem från jobbet maken och jag, läser fikar och vilar. Det gäller att ta vara på och nyttja de sista ljuvliga sensommar kvällarna ♥♥♥ för snart är hösten här och då får vi mysa inomhus.

I dag är det tydligen surströmmingspremiär, (ingen favorit hos mig) men jag försöker i alla fall klämma i mig en när vi är på surströmmingsskiva (för sällskaps skull) tillsammans med mycket lök, potatis och gräddfil går det faktiskt ner. Vi har tjuvstartat och ätit det redan två gånger i sommar.

Hur är det med er? Gillar ni surströmming???Kramar!Köket i gränden..
För hundra år sedan gick det järnverksarbetare i denna gränd, på väg till eller från sitt hårda jobb. Vem av dem kunde ana att ett sekel senare skulle en av  deras "lokaler" bli en fin restaurang,  tiderna förändras....

En fin kväll förra veckan gick vi där, maken och jag på väg till "KÖKET I GRÄNDEN"
Fint inomhus, men vi ville sitta ute såklart.
Härligt med ljumma sommarkvällar!!!


Kram

RSS 2.0