Tjuvstart..

Har ni karaktär?? eller har ni som jag tjuvstartat lite med adventspyntet??
Jag har tänt en stjärna i köksfönstret...

 

Hade egentligen bara tänkt förbereda lite, ta fram stjärnor, ljusstakar kolla om det fanns glödlampor till alla och se om de var hela.
Och de var de... "provtände" alldeles nyss och nu lyser en stjärna så fint. Och den ska faktiskt få lysa resten av kvällen.

kram

Så mycket bättre...

...Åh! vad jag gillar Lalehs tolkningar av de andra artisternas låtar, hon är absolut bäst!!

Hennes ton är så vacker och skör och alla texter hon sjunger berör... det är som att man inte hört innerbörden av dem tidigare...
Vad tycker ni??


Annars jobbar maken .... sonen är utflugen på fest.....och vovven sover...det är bara ett gäng rosavita tomtar som gör mig sällskap ikväll !
Har nämligen tjuvstartat lite med julgodiset och jag håller mig till de originala "grabbarna", de är mina favoriter!!

Kramar!

Hurra!


Vackra blommor och god tårta fick maken när han fyllde år i helgen!...plus en trerätters middag med familj och syskon på "Grannäsets" trevliga gårdsrestaurang i östra Jämtland.

 


Har precis landat i hemmets lugna vrå efter några fina och kalla höstdagar i Norrland.

Känner mig ganska trött efter flera timmars bilåkande  och jag ska strax gå och sova men först vill jag visa vad fint månen lyste över vårt hus på kvällen den 11 11 11 !Kram och Godnatt!


Happy friday

...Äntligen fredag, som jag har längtat!
Tidigt i morse framför "Nyhetsmorgon"......och nu mer än tolv timmar senare på samma plats, sitter jag och inväntar sonen som snart kommer med "hämtpizza". Det får bli vår middag ikväll!Vilken lååång vecka det har varit, vet inte varför det känns så men det är så skönt med helg, att få vila upp sig i två dagar.. och fredagen när man har allt framför sig är ändå den bästa.

Är grässänka den här helgen, maken har dragit norrut för att röja i skogen och sonen jobbar eller så är han i lägenheten och fixar. Men jag ska nog hitta på nåt skoj ändå... tänkte bla åka till en mysig inredningsbutik inte så långt härifrån och kanske visar jag bilder därifrån lite senare.

Nej måste sluta här, för nu kommer sonen och vem vill ha kall pizza??

På återseende! kram, kram


RSS 2.0