JULAFTON hos oss..

Två Partyglada ungdomar på väg till Krogen på juldagens "Hemvändarkväll"
Annandagen i dag och den härliga julen är inne på sina sista timmar , maken har åkt till jobbet och sonen är på väg till Sälen för en veckas skidsemester med några kompisar.
Dottern och jag äter lite julgodis och slötittar lite på TV (mysigt) I morgon skjutsar vi henne till Örebro då hon inte får med alla julklappar på tåget.. och så får jag kolla lite på rean där och kika in i min favoritbutik "CE inne ute" den perfekta inredningsbutiken!!! finns så mycket fint där.

Kram på er alla och god fortsättning...

Pimpad hörna...

... i duschen.
En liten smygtitt i duschen som snart är klar... i morgon ska handdukstorken upp och så ska det inhandlas fräscha badhanddukar, doftljus o diverse andra attiraljer.

Nu åter till idolfinalen...

Puss och kram!!

Söndagsmorgon.. och andra advent.Här satt vi i morse maken och jag, drack vårat kaffe och åt varsin tallrik med risgrynsgöt . Tänk att det redan är andra advent... och snart är det jul, tiden går så fort!!

I dag har jag tvättat våra vita soff- och fåtöljsöverdrag. Det är ju toppen att man kan  tvätta i 60 grader och de blir som nya igen. Fast lite drygt är det ändå, jag skulle faktiskt mycket hellre vilja ha en mörkgrå mer praktisk soffa. Men det får bli en senare fråga. 

Maken och vovven has left the building för en liten promenad, jag hoppar över för jag har glömt mina varma kängor på jobbet och så har jag en "egenfångad" öring i ugnen som jag måste passa.En bild på skaldjurspastan vi åt i går kväll, superduper god var den!!!


Kram !!

RSS 2.0