Andra kvällen...

...den här helgen jag får "mysa" ensam. I går jobbade både sonen och maken och i kväll ska sonen ut och maken jobbar igen. Men med några tända ljus och lite gott att äta går det riktigt bra.

Jag är van att vara ensam på helgerna, då mannen har haft ett arbete med många helg- och nattskift. Men sen något år tillbaka har han ny befattning inom samma yrke och har då också fått¨mycket bättre arbetstider. Han jobbar ofta dag och bara någon helg i bland...det är så skönt tycker jag..vi får vara lediga tillsammans!!


Sonen, som precis stack i väg på "galej"


Och här sitter jag och beundrar mitt nya Efva Attling armband.

Jag fyller år i morgon men jag fick detta i förskott av mannen redan i dag! I morgon blir det lite kalas här hemma med middag och tårta och kanske ngt mer paket!?? Vi får väl se!
Nu ska jag vända blicken mot TVn och titta på " Här är ditt liv"!!Ha en fin kväll alla!! och tänd lite ljus i höstmörkret!!KRAM!! 

Örebro..

Den här helgen har vi vart i Örebro och firat dottern som fyllde 23 år tidigare i veckan. Det blev både lite shopping och restaurangbesök för oss, plus en jättegod hotellfrukost i morse innan vi checkade ut för ett IKEAbesök och sedan hemfärd till vår stad igen.
Sonen kunde tyvärr inte följa med då fotbollscup med "utgång" senare på kvällen lockade mer. Men min pappa och mamma var med, det var kul!


Pappa, dotter och make.
Lite bubbel på hotellet för födelsedagsbarnet.

...på väg till restaurangen med Örebros slott i bakgrunden.

Hmmm.. undrar vad vi ska äta??? fisk, kött eller calamares??? 

Det blev lite av varje...
Hurra! och Skål! för 23-åringen!!


Vi är nu hemma sedan några timmar tillbaka och har hunnit med att både "rösta" gått en långpromenad med hunden och nu sitter jag här och ska boka biljetter till Ugglas revy på China i höst... är det någon som har hunnit se den?? Jag tror den är jättebra!


kram !


Så söta......är mina LJUSHUS som jag beställt av Malin på CarlssonInteriör.se .Kram och God Natt!


Hjälp..


...Mitt blonda hår börjar skifta i grönt!!!! Vad gör man åt de??
Det var frissan som upptäckte några gröna slingor i nacken för några månader sen, och nu ser jag det själv också...inge roligt!Den här lördagen har visat sig från sin allra bästa sida med blå himmel och strålande sol. Passade på att hänga ut mina lakan på tork och nu doftar de så gott (av mitt "Durance" sköljmedel och frisk luft)En kopp kaffe i värmen på altan var inte så dumt i morse.Efter fikat åkte jag in till stan och köpte nya små frukostskålar från Åhlens, nytt doftljus från Himla och så mat och en bukett fräscha rosor på Willys.

KRAM!

Gräsänka...

Jaha, då var man gräsänka en vecka igen då, som alltid andra veckan i september. Maken är nämligen på sin årliga......ÄLGJAKT

Jaktstugan ligger så fint alldeles intill en liten sjö. Det jagas, badas (både i tunna och iskallt sjövatten) och äts goda middagar. Lite svampplockning hinns det också med. Mysigt verkar de ha "gubbarna".Var till handelsträdgården en sväng i dag och köpte blommor som inte kräver allt för många "gröna fingrar". De står i ett av mina tre köksfönster, men usch vad solen står lågt på himlen o lyser obarmhärtigt på mina supersmutsiga fönster!!! jag måste verkligen ta tag i det nu.

Kramar!


MIO


Oj! vad mycket snygga saker de fått på MIO inför hösten. Gick en runda på MIOmöbler efter jobbet i dag och såg flera saker jag vill ha.
Köpte lite snygg förvaring till alla mina "tusen" inredningsmagasin (som jag har så svårt för att kasta fast en del är flera år gamla.)

Ett i vitt och ett i svart...

En liten kanna till mjölk är alltid bra att ha och så gillar jag värmeljus med genomskinligt plast"underede" till mina kiwilyktor.

I kväll är jag ensam hemma, sonen är på vift och maken jobbar så det blir ingen middag här. En tallrik yogurth med honung och några mackor med räkost och saltgurka får räcka.

Kram på er! och ha en fortsatt trevlig vecka.

RSS 2.0