Det är mycket nu....

Oj, vad länge sedan det skrevs nåt nytt här!

Men jag har haft otroligt mycket att göra på jobbet en period. Implementeringen av den nya läroplanen (mycket hemarbete då jag är en av "nyckelpersonerna"), APT-möten och föreläsningar av alla de slag har fyllt dagar och kvällar sen det nya året började.
När man kommer hem sent på eftermiddagarna är man alldeles slut, så det har inte blivit mycket ork kvar till bloggandet.

Helgen som gick var iaf trevlig, hade några jobbarkompisar här på fredagskvällen. Mycket skratt och god mat och det är ju alltid roligt!!

Annars längtar jag mest till vår och sommar nu och bjuder därför på dessa bilder...

 

Ha det fint alla "bloggisar" kram

Lördagsgodis..

En god drink eller glas rött att "sippa" på medans man lagar middag är aldrig fel. Det går liksom lite enklare då och känns lite roligare...En iskall "Smirnoff Ice" med pressad limesaft och limeskivor smakade mycket gott i kväll!Var tillbaks på jobbet igår igen efter en och en halv dag i sjuksängen. Tack för alla "Krya på dig" hälsningar! de hjälpte. Känner mig riktigt bra igen.Nu till något helt annat. Min allra första "bästis" från min barndomsstad hittade mig på Face Book igår, sååå roligt!! Vi hade massor att prata om...  i många år efter skolan höll vi kontakten fast vi flyttade åt olika håll. Men så ebbade besöken och telefonsamtalen ut och de senaste åren har vi inte haft någon kontakt alls, men nu ska det bli ändring på det!!

Kram alla Fina!!!

Sjuk...

Vaknade med feber och halsont i morse, men eftersom det var jag som hade "öppningsskiftet" på jobbet i dag var det bara att pallra sig dit på darriga ben strax före sex i morse.

Vid åttatiden var vi tre som jobbade så då kunde jag gå hem...skönt! Har sovit några timmar nu och ätit lite frukost så jag känner mig liiite piggare.

Ska snart ta en dusch så då kanske det känns ännu lite bättre??

 

Tycker inte bilderna alls ger en rättvis bild av "duschen" då kameran är riktigt usel!!


Kram på er!!

Välkommen 2011

Nyårsaftonen igår firades här hemma tillsammans med goda vänner.
Som vanligt glömde jag kameran, men här är några bilder på drinktilltuggen som jag tog alldeles innan gästerna kom.

Till förrätt åt vi sedan små minipizzor med pesto. parmesan och rostade pinjenötter. Huvudrätten bestod av dovhjortsfilè (som förövrigt smalt i munnen) whiskeysås och rostad klyftpotatis samt en sallad på avocado, grillad hallomi med granatäppelkärnor.

Till efterrätt blev det vit chokladmousse toppad med passionsfrukt. Mums!!! I dag blev det en något enklare meny, grillad korv med pommes och skivad gurka från korvkiosken men det var inte så tokigt det heller.Nu önskar jag alla ett härligt 2011 !!! kram!

RSS 2.0