Lördag, vad skönt!


Så härligt med lördag igen. Passade på att ta sovmorgon , tror jag sov till halv elva ungefär. Vaknade till fågelkvitter och grannarnas söta flickors skratt då de var ute och cyklade på vår lilla återvändsgata. Sover med fönstret öppet sen någon vecka tillbaks det är så friskt och skönt tycker jag.

Har inte gjort något särskilt i dag . Städade lite, handlade mat och nya fräscha rosor till köksbordet. Ja just ja! jag var till ÖoB för att ladda upp i tvättstugan med tvättmedel, sköljmedel och diverse rengöringsmedel men gick därifrån med två snygga blomlådor i stället. Såna där halvmåneformade lådor att ha under fönstret, köpte två vita.



Har nyss ätit middag, Carbonara "a la Marie", med färska sparrisar i stället för ärtor och lite coctailtomater i såsen. Mannen har åkt till jobbet och sonen skulle grilla med kompisar, så nu sitter jag själv här hemma framför datorn. Vädret är kanon så jag tar nog en liten promenad så här på lördagseftermiddagen i stället.



So Long och Kram!

OCH.....


Funderar lite var jag ska ha mitt OCH tecken, har provat lite varianter men känner mig inte riktigt nöjd med placeringen.


Testade på Malmbyrån i hallen först, men nej inte där...





..sen på hyllan i trapphuset...njaa ( avslöjad har inte målat den vit än)




inte här heller tror jag...





Men här tror jag. Ser ni det???




Mitt i fönstret, här får det stå tillsvidare.


kram!

Vulkanutbrott



Tänk vad ett vulkanutbrott kan ställa till!!

Min bästa väns make är fast i Irland , min jobbarkompis åkte hem från Thailand i torsdags men kom inte längre än till Rhodos hon bor nu i och för sig på ett femstjärnigt hotell, så det går ingen nöd på henne och hennes familj. Men ändå, har man varit två veckor på semester så vill man ju komma hem då både arbeten och skolor väntar.

En annan kollega kom precis iväg några timmar innan de stängde Arlanda och Sveriges  luftrum. Läste på Facebook i dag att hon hade toppenväder och inte alls hade något emot att kanske få stanna några dagar "extra"  -få se när jag kommer hem? skrev hon.

Själv vet jag inte hur jag ska göra?? Ska jag betala in "slutbetalningen " på min Kreta resa eller kastar jag pengarna i sjön då? För tänk om vulkanen fortfarande spyr ut aska och rök om en månad när jag ska åka.
För när det gäller naturkatastrofer får man ingen ersättning från resebolagen va?? är det någon som vet??
Jag har några dagar till att fundera på det, tror det var på torsdag jag måste betala.


Veckan som gått har varit full av arbete, flera kvällsmöten och många utvecklingssamtal. Och veckan som kommer ser ungefär likadan ut, känner mig lite trött faktiskt. Ser verkligen fram mot min semestervecka i maj, hoppas så att den blir av.





Det här mumsade vi i oss i går kväll maken och jag.







I dag åkte den grön och vitprickiga "påskduken" ner i tvättkorgen, i stället använder jag min nya IKEA bricka som duk. Tyckte det blev riktigt bra om jag får säga det själv, och det får jag ju.




Nu önskar jag er alla en trevlig söndagskväll! kram

Shoppingdag


Blev en tur till "staden" några mil härifrån för lite shopping i dag. Ska fixa i ordning vår tvättstuga (tidigare pannrum) så vi tittade på lite klinker, färg o dyl. Det ska bli så skönt att få in tvättmaskin o tumlare i ett eget rum, tidigare hade vi det i duschrummet trångt och dant men jag tror det här blir jättebra.

 Det blev också lite andra inköp på diverse affärer, fyndade lite sköna vårkläder och så kunde jag inte låta bli att köpa de snygga iittalaglasen " Essence " som så många bloggare har. Tänker inviga de lite senare i kväll med lite rosa bubbel!




Kom hem sent från grannstaden så i stället för att laga till "Susannes gröna nyansers" goda kyckling med risotto som var tänkt blev det lite hämtmat i stället. Köpte med sushi hem och det smakar ju som "godis", drack varsin staropramen till och så tog vi faktiskt en snaps till också, det gick bra det med! (hade en skvätt kvar från i påskas)




Det har varit mulet hela dagen men sedan nån timme tillbaks skiner solen så fint från en klarblå himmel ! det bådar gott inför morgondagen.

Ha det gott alla och kram!

Påsken 2010

Vilken härlig påsk det har varit! så trevligt att träffa släkt och vänner och så mycket god mat vi ätit, vädret har ju också visat sig från sin bästa sida.


På långfredagen hade vi kompisar här på middag, på påskdagen var vi till svärmor och åt "gubbröretoast" lax och påsktårta. Och nu har vi nyss kommit hem från mina föräldrar, dit vi var bjudna på "påskbord" en massa godsaker har vi ätit.

Nu ska jag avsluta här och bege mig en våning upp för att se kvällens avsnitt av Johan Falk.

Hoppas att ni alla har haft en fin och glad Påsk!!!


kram

GLAD PÅSK!




Helg igen! så skönt. Våra bästa vänner kommer på besök i morgon så
i dag har jag jobbat, handlat mat och städat.

Nu ska jag ta en liten paus och kika på halv åtta hos mig innan jag fortsätter
att pynta och stöka.





        Höna på språng!


GLAAAAD PÅSK !!!

RSS 2.0