Sommar...

Är så glad över vår sköna altan dessa första dagar på vår semester, när vi inte kan åka så långt från vår "nya familjemedlem". Frukost, lunch, middag och kvällsdrink intas på den, ibland bara maken och jag och ibland med övrig familj och vänner.





Semestern har börjat med ganska bra väder, men ännu bättre kan det bli tycker jag. Maken är iväg till en båtaffär några mil bort för att fixa lite smått och gott till båten. Motorn krånglar nämligen så vi törs inte göra några längre turer med den och det känns ju lite osäkert, man vill ju veta att man kommer i hamn till kvällen.

I kväll kommer goda vänner hit på en bit mat, har inte bestämt riktigt än vad vi ska äta men det blir nog nåt att lägga på grillen antar jag.



Det här åt vi igår:


Grillade grönsaker, vår grillpanna är så bra inget ramlar ner mellan gallren utan stannar i pannan. Här grillas squash och rödlök som ska ner i färskpotatissalladen sen.






Enkel sallad med tomat, gurka, rödlök, jordgubbar, parmesan och några droppar olivolja och balsamicocreme ringlandes över.






Vi grillade kotletter och karré denna kväll och hade vitlökscremefraiche till. En ljummen potatissallad och ett gott rött vin.






Efterrätt, jordgubbar doppade i socker.




Slapp, slappare slappast!



Kram!

Kommentarer
Postat av: Susanne

Härliga semesterbilder!

Jag vet faktiskt inte riktigt skillnaden, LCHF får man inte äta mjöl, socker, potatis, ris, pasta, frukt, inga grönsaker under jord. Det är nog mindre kolhydrater som du säger.



Kramen

2011-07-07 @ 18:39:35
URL: http://gronanyanser.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0