Sommarshopping...Små söta pajformar och en "godisbricka" plus en rosa skål inhandlades en regnig dag på semestern i Sundsvall, allt köptes på Lagerhaus. Ibland är det bra med lite regnväder passar så bra att gå i affärer då.
 
Var också in på Iitala outlet i Birsta och köpte ytterligare en "Mariebowl" till samlingen, denna gång fick en liten grå följa med hem. Den lilla rosa skålen fick flytta in i duschrummet, fylld med "lukta gott"


Hjälp idag är sista vardagen på semestern, förstår inte att det går så fort. Efter helgen är det jobb igen... vill inte än, det är så mycket av sommaren kvar.
Vi hade tänkt att åka ut med båten idag, det är så soligt och varmt men det blåser lite för mycket och motorn krånglar fortfarande. Så maken har åkt och köpt virke och målarfärg tänkte passa på att göra nytt staket till balkongen innan vi börjar jobba så det blir till att "rusta" i stället för att vara ute på sjön.

kram

Kommentarer
Postat av: Susanne

Härligt med shopping, har blivit en hel del på våran första semestervecka. Skulle behöva en större lägenhet för att få plats med allt jag köper ;)

Önskar att jag också kunde säga att solen skiner, lite mycket regn just nu om du frågar mig. Har inte legat på stranden eller badat någon gång i sommar ännu, får verkligen hoppas att de sista tre veckorna blir bättre.

Förstår att du har lite ångest för att börja jobba men efter ett par dagar är man inne i jobbet igen :)Kramen

2011-07-30 @ 20:05:31
URL: http://gronanyanser.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0